Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@13:31:04 GMT

لزوم مقاوم سازی بیمارستان های تهران در برابر زلزله

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۰۸۰۷۷

لزوم مقاوم سازی بیمارستان های تهران در برابر زلزله

توافق‌نامه همکاری بین سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و بیمارستان فوق تخصصی میلاد باهدف بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود طرفین برای افزایش میزان آمادگی در مقابله با سوانح و بحران‌های احتمالی منعقد شد.

به گزارش ایسنا، تفاهم‌نامه همکاری بین سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و بیمارستان فوق تخصصی میلاد با حضور رضا کرمی محمدی ریاست سازمان و فرهاد حمزه زاده مدیرعامل و نائب رئیس هیئت‌مدیره بیمارستان فوق تخصصی میلاد با حضور جمعی از مدیران و معاونان طرفین توافق‌نامه منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رضا کرمی محمدی-رییس سازمان مدیریت بحران شهر تهران- در این مراسم با بیان اینکه توانمندی و ظرفیت مدیریت بحران در کشور و نیز در پایتخت نیازمند تقویت پایه‌های اقتصادی در کشور است، گفت: بیش از ۵۶ درصد از تولید ناخالص داخلی در پایتخت است و این به معنای اهمیت مدیریت بحران در این شهر است چرا که آسیب به تهران به معنای آسیب به تمام کشور است.

وی گفت: این موضوع لزوم هماهنگی و همکاری بین دستگاهی را برای تحقق هر چه‌بهتر مدیریت بحران در پایتخت متذکر می‌شود.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به اینکه به ترتیب زلزله، سیل، طوفان و فرونشست از مهم‌ترین مخاطرات تهران است، تاکید کرد: با در نظر گرفتن جمعیت تهران و محدوده پیرامونی آن می‌توان گفت در صورت وقوع هر یک از این مخاطرات آمادگی بیمارستان ها در پایتخت نیاز به توسعه و توجه بیش از شرایط فعلی دارد. همچنین تعداد زیادی از بیمارستان‌های پایتخت نیازمند مقاوم‌سازی هستند تا در صورت وقوع زلزله و مخاطرات مشابه بتوانند به ارائه خدمات به مجروحین ادامه دهند.


کرمی محمدی با تأکید بر این‌که سازمان متبوع ما با در نظر گرفتن تمامی این موارد هر اقدامی که شرایط انجام آن را داشته است تاکنون محقق کرده، گفت: ما عقیده داریم حتی اگر بتوانیم برای یک نفر از شهروندان تهرانی شرایط بهتری در برابر ریسک‌های احتمالی ناشی از مخاطرات طبیعی به وجود بیاوریم، کوتاهی نخواهیم کرد.


 وی افزود: توافق‌نامه همکاری که امروز بین سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و بیمارستان فوق تخصصی میلاد منعقد می‌شود به معنای دست همکاری طرفین به‌سوی یکدیگر است تا بتوانیم با در نظر گرفتن تمام ظرفیت‌های خود برای تهران تلاش کنیم.


کرمی محمدی با اشاره به راه‌اندازی سیستم هشدار سریع زلزله تهران توسط سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و دعوت از بیمارستان میلاد برای اتصال به این سامانه گفت: علاوه بر این مورد که در متن توافق‌نامه نیز بر آن تأکید شده با راه‌اندازی تیم‌های جستجو و نجات بین‌المللی موسوم به اینساراک در پایتخت، نیاز به ملحق شدن متخصصان حوزه پزشکی به این گروه‌ها هستیم تا بتوان خدمات درمانی را در قالب تیم‌های جستجو و نجات بین‌المللی به‌خوبی ارائه دهیم.


در ادامه -حمزه زاده- مدیرعامل بیمارستان فوق تخصصی میلاد نیز اظهار کرد: بر اساس آماری که شخصا از وزارت بهداشت دریافت کرده ام، بیمارستان میلاد اولین بیمارستانی است که از نظر کمی و کیفی نسبت به بستری کردن بیماران کرونایی اقدام کرده است. 


وی افزود: متاسفانه تلاش های کادر درمان بیمارستان میلاد به دلیل اینکه این بیمارستان دانشگاهی نیست چندان مورد توجه قرار نمی گیرد اما کارکنان ما به تلاش‌های شبانه‌روزی خود برای خدمات رسانی به شهروندان تهرانی در هر شرایطی ادامه می دهند.


حمزه زاده با اشاره به اینکه تاکنون تعداد  ۱۳۸۰۰ نفر از بیماران کرونایی در بیمارستان میلاد بستری شده‌اند، گفت: در حالی که تعداد تخت های بیمارستان میلاد نسبت به کل تخت های فعال در بیمارستان های کشور ۶ /۰درصد است تعداد پذیرش بیمارستان های کرونایی ۱.۲ دهم درصد بوده و این به معنای آن است که ما ۲ برابر آنچه که ظرفیت داشته ایم نسبت به خدمات رسانی به بیماران کرونایی اقدام کرده ایم.


مدیرعامل بیمارستان فوق تخصصی میلاد ادامه داد: فعالیت های این بیمارستان در طول دوره پاندمی کرونا نشان می دهد نه تنها توان مدیریت این بحران را داشته ایم بلکه از گسترش آن نیز در حد توان جلوگیری کرده و خدمات رسانی به بیماران کووید ۱۹ را در اولویت کار خود قرار داده ایم.


 حمزه زاده با بیان اینکه بیمارستان میلاد به عنوان تنها بیمارستان استاندارد در پایتخت از نظر کاربری مطابق با استانداردهای بیمارستانی در سطح دنیا است گفت: این بیمارستان علاوه بر موارد ذکر شده توانایی ارائه خدمات بهداشتی درمانی را حتی در بحران هایی همانند زلزله های اخیر در کشور به صورت گسترده داشته است.


 رئیس هیئت مدیره بیمارستان فوق تخصصی میلاد با اشاره به موقعیت ترافیکی این بیمارستان گفت: ساختمان بیمارستان میلاد با  قرار گرفتن در نزدیکی  ۴ بزرگراه مهم تهران شامل بزرگراه های حکیم، شهید همت، شیخ فضل الله و شهید چمران، وجود ۲ پد هلیکوپتر و فضای باز بسیار گسترده، دارا بودن یک هزار تخت بیمارستانی و ۱۲۸ تخت ویژه و همچنین استقرار طب اورژانس در این بیمارستان می تواند با آموزش هایی که در حوزه پزشکی هنگام بحران به کارکنان اورژانس خود ارائه داده، رخدادهای غیر مترقبه وحوادث احتمالی را به صورت علمی و در سطح گسترده پوشش دهد. در نتیجه سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در قالب توافقنامه همکاری فی مابین می تواند به همکاری بیمارستان فوق تخصصی میلاد با این سازمان اطمینان داشته باشد.


به گزارش ایسنا، بر همین اساس با انعقاد این توافقنامه  از ظرفیت‌های موجود طرفین در راستای افزایش میزان آمادگی در مقابله با سوانح و بحران‌های احتمالی بهره‌گیری می‌شود.
 با انعقاد این توافقنامه که برای مدت‌زمان ۲ سال در نظر گرفته‌شده است، سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران متعهد می‌شود در صورت بروز حوادث احتمالی در خصوص اسکان اضطراری ۲۸ تخته چادر اقدام کند. همچنین این سازمان نسبت به برگزاری دوره‌های آموزشی برای کارکنان بیمارستان، ارائه پیشنهادهای مرتبط با مقاوم‌سازی اجزای غیر سازه‌ای بیمارستان و نیز اتصال اتاق‌های عمل بیمارستان به سامانه هشدار سریع زلزله تهران همکاری کرده و از پد بالگرد بیمارستان به‌عنوان یکی از ظرفیت‌های لجستیکی در مانورهای آتی امداد هوایی بهره‌برداری می‌شود.
 با انعقاد این توافق‌نامه بیمارستان فوق تخصصی میلاد نیز متعهد می‌شود نسبت به تعریف ساختار فرماندهی سانحه در بیمارستان، تدوین برنامه عملیاتی اضطراری با در نظر گرفتن حجم بالای مراجعین به بیمارستان، تهیه طرح پدافند غیرعامل بیمارستانی و تخصیص درصدی از اعتبار خود درزمینه توسعه و ظرفیت‌سازی حوزه مدیریت بحران اقدام کند. همچنین با توجه به موقعیت خاص بیمارستان میلاد باید پیگیری‌های لازم برای اتصال آن به ایستگاه متروی شهید همت و برج میلاد توسط این بیمارستان صورت پذیرد.
بر اساس این توافقنامه، طرفین به‌صورت مشترک متعهد می‌شوند هرسال، مانور مشترک مدیریت بحران را در بیمارستان میلاد با مشارکت ستادهای مدیریت بحران مناطقی که در مجاور بیمارستان قرار دارند، برگزار کنند. همچنین با توجه به موقعیت خاص این بیمارستان ضروری است پیگیری‌های لازم برای فعال‌سازی شبکه اضطراری ترافیک در محدوده آن عملیاتی شود.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زلزله تهران بحران شهرداري تهران سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران بیمارستان فوق تخصصی میلاد بیمارستان میلاد نظر گرفتن نامه همکاری کرمی محمدی توافق نامه حمزه زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۸۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم

به گزارش خبرگزاری مهر؛ محمد حسن نامی، در آئین کلنگ زنی مکان نصب نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری جزیره قشم، اظهار کرد: بنا به دستور آیت الله رئیسی، ریاست محترم جمهوری، سازمان مدیریت بحران در مسیر هوشمندسازی دستگاه‌ها است.

وی ادامه داد: یکی از ابزارهای هوشمندسازی برای آمادگی در مقابل حوادث و بحران‌ها، ایجاد ایستگاه‌های مدرن لرزه نگاری در نقاط مختلف کشور است که امروز شاهد کلنگ زنی نخستین ایستگاه در این زمینه در جزیره قشم بودیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور افزود: در حال ۱۲۲۲ لایه مکان محور در نقاط مختلف کشور توسط سازمان نقشه برداری کشوری تهیه شده است که پایه اصلی نقشه‌ها به صورت دیجیتالی هستند و روی این لایه‌ها ۱۳۰ لایه هوشمند در ابعاد مختلف هواشناسی، پایش ماهواره‌ای سرزمین و… را پوشش می‌دهد.

نامی در پایان خاطرنشان کرد: با هوشمندسازی فرآیندها و زیرساخت‌های مدیریت بحران به دنبال این هستیم که کمترین تلفات انسانی و حادثه دیده را در اثر وقوع حوادث طبیعی و در زمان بحران‌ها داشته باشیم.

آئین کلنگ زنی محل نصب نخستین ایستگاه لرزه نگاری قشم که در محوطه بیمارستان جی جیان قشم با حضور عادل پیغامی، رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، محمدحسن نامی، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، بهزاد پورمحمد، معاون اجرایی مرکز لرزه نگاری کشور، مهرداد حسن زاده، مدیرکل مدیریت بحران استان هرمزگان، حجت‌الاسلام غلامرضا حاجبی امام جمعه شهرستان قشم، محمد محمد حسینی فرماندار شهرستان قشم برگزار شد.

کد خبر 6095908

دیگر خبرها

  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • راه اندازی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم
  • تخلیه آب از ۸۰ منزل در شهر اصفهان انجام شد
  • ساخت تونل عمودی 1.5 برابر برج میلاد توسط ایرانی‌ها(فیلم)
  • جزیره قشم در نگاه سازمان مدیریت بحران جایگاه ویژه‌ای دارد
  • لزوم ایجاد بسترهای مناسب برای کسب درآمد پایدار در کردستان
  • لزوم توانمندسازی بازرسی کار / تقدیر از شهرداری اصفهان برای پیاده‌سازی نظام یکپارچه HSE
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی