Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر بیمارستان تأمین اجتماعی میلاد تهران گفت: حدود ٩٥ درصد بیماران مراجعه کننده به این بیمارستان دارای بیمه تأمین اجتماعی هستند؛ اما مراجعه همه افراد برای پذیرش در بیمارستان میلاد آزاد است. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمود پیری در جریان بازدید هیأتی از کارشناسان سوئیسی و نروژی از بیمارستان میلاد و در پاسخ به سوالات آن‌ها افزود: بیمارستان میلاد در راس هرم درمانی سازمان تأمین اجتماعی قرار دارد و بیمه شدگان تامین اجتماعی می‌توانند از خدمات رایگان آن استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به پذیرش روزانه حدود ٧٥٠٠ نفر در بیمارستان میلاد گفت: حدود ٧٠٠ پزشک متخصص و فوق تخصص در رشته‌های مختلف با بیمارستان میلاد همکاری دارند.

پیری، میلاد را بیمارستان درمانی و فوق‌تخصصی عنوان کرد و اظهار داشت: بیماران کشور‌های آذربایجان، ترکمنستان، عراق، کویت و امارات نیز به این بیمارستان مراجعه کرده و مورد مداوا قرار می‌گیرند.

مدیر بیمارستان میلاد در خصوص افغانی‌های مقیم ایران نیز گفت: این افراد در صورتی که دارای دفترچه بیمه تامین اجتماعی باشند، مانند سایر بیمه شدگان این سازمان پذیرش می‌شوند و حتی دارو‌های آنان نیز رایگان است، اما اگر فاقد دفترچه بیمه تامین اجتماعی باشند با تعرفه‌های ابلاغی وزارت بهداشت پذیرش می‌شوند.

یکی از اعضای هیات سوئیسی و نروژی در سخنانی تأکید کرد: بیمارستان میلاد با این تعداد تخت و امکانات بزرگترین بیمارستان خاورمیانه است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۳۹۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد

قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها که هفته گذشته به تأیید شورای نگهبان رسیده بود، برای اجرا به دولت ابلاغ شد.

این قانون مشتمل بر ۶ فصل تعاریف‌، توسعه نظام مالی و سنجش اعتبار و ضمانت‌، تسهیل تأمین مالی از طریق مؤسسات اعتباری، تسهیل تأمین مالی از طریق بازار سرمایه، تسهیل تأمین مالی خارجی و صدور بسته‌های سرمایه گذاری بدون نام و تأمین مالی از طریق مشارکت و مولد سازی دارایی است.

بر اساس این قانون به منظور توسعه و ترویج الگوهای تأمین مالی، هم‌افزایی نهاده‌ها و روش‌های تأمین مالی، تقویت نظارت یکپارچه در تأمین مالی، توسعه دامنه وثایق و تضامین و تقویت نظام سنجش اعتبار «شورای ملی تأمین مالی» به ریاست وزیر امور اقتصادی و دارایی تشکیل می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی و یک نفر از بین اعضای کمیسیون اقتصادی و یک نفر از بین اعضای کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات به انتخاب مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظر دیگر اعضای این شورا هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • جواد خیابانی: المپیک باستان حدود 776 سال قبل از میلاد مسیح بوده است / فیلم
  • تأمین آب 7500 هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • تأمین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی